Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"We must never lose confidence in the finished works of Jesus Christ." Creflo Dollar


I vow to represent real (donksreallife)

akta dig

skydda dig

han klarar inte att vara civilicerad

om du frågar

om du är öppen

säger chefen

när jag berättat att en av de två "mentorerna"

varit oförskämd och irriterad och obehaglig

när jag frågat, associerat och reflekterat

han klarar bara det konkreta

jag och chefen är överens

social kompetens

identifiera krokodilerna i floden

under vattnet

bakom träden

var vaksam

och "härbärgera"

om någon krokodil rispat ditt skinn

blöder du?

ja men då ska du gömma dig

fy

usch

du är redan i "dispyt"

med en krokodil

efter sex dagar på din viss tids-anställning

"jag vill inte vara i det här samtalet med dig igen"

"och är jag det så kan du inte vara kvar här"

sa chefen

skäms!

ditt ansvar att akta dig för krokodiler

"du är flera år äldre än jag (chefen är 46 och jag är 50)

och du ska klara att inte vara i dispyt med någon som jobbar här"

min förra chef sa att jag

"ser ut att vara fem år äldre än jag är och att jag inte beter mig som 55 och därför gör unga socialsekreterare oroliga"

jag ber om en chef som uppskattar mig

som inte hotar med att inte förlänga min anställning

om jag står upp för mig själv

och är ärlig och berättar att jag är frustrerad över att en "mentor" är arg när jag frågar

"härbärgera, det är det du behöver lära dig"

att hålla käften?

jonas gardell skrev i en tweet vid dörren till sommaren 2016 (29 maj)

"Slutligen min dotter, lova mig detta enda: Håll aldrig käften och var söt!"







Fri vers av Ess VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-11 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP