Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insänd till haikuverkstaden.


Dyslexi

Sonen läste
inte böcker men kartboken
spännande resor




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-09-17 07:49



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Geografi kan hjälpa
mot dyslexi.
2016-09-19

    Dan Myrbeck
Instämmer med Marita!
2016-09-19

  i af apa
alla sätt
bra!!
2016-09-18

  Marita Ohlquist VIP
En stark och bra text!
Det finns mycket att upptäcka och lära även om det är svårt att läsa!
2016-09-18

  Anya VIP
Jaa visst kan man resa mycket genom att se på kartor. Gjorde likadant när jag var liten. Minns att jag drömde om San Fransisco och Rio. Kanske kommer man dit någon gång? Du fångar något viktigt här. Bra!
2016-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP