Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kia, låt mig vara din krigare


Amason

Dina gudar har varit goda mot dig !
Du skulle varit en shaman, prästinna eller orakel

Jag kommer aldrig mer träffa en sån tjej
Du kommer alltid var mitt livs allra största mirakel

Här skulle du varit Frejas kärleksprästinna
Du har ögon som en av hennes katter

Aldrig mer vill jag få dina ögon att rinna
Du är ju den största av världens skatter !

Din själ är vacker och stark som hos en amason
Du har fjädrar i ditt hår, som en indiansk shaman

Aldrig mer vill jag stå här ensam kvar som ett fån
Vid att du fångar mina drömmar, har jag blivit van

Grekerna skulle haft dig som modell,
till Afrodites statyer huggna ur sten

För dig lovar jag göra allt som krävs
Även om timmen nu börjar bli sen

Katolikerna skulle gjort dig till helgon,
eller kanske bränt dig som en häxa

Jag vill inte längre leva som andra egon
Jag lovar att lära mig min läxa !

Ditt leende får stjärnorna att blekna,
och det hårdaste hjärta att vekna

Mitt hjärta är stort som en öppen spis
Nu vill jag leva på ett annat vis !

Jag kommer aldrig sluta drömma
Du har fångat mina drömmar

Kärleken fortsätter strömma
Håll kvar i mina tömmar ?

Hos dig har jag grävt ner min tomahawk
Jag var en rullande sten, som nu vill lära sig stå still
Du har lärt mig allt om kärlekens språk

Låt mig få vara din krigare, en liten stund till








Bunden vers (Rim) av peter schenling VIP
Läst 534 gånger
Publicerad 2016-09-12 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP