Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HAIKU 13.09.16

I hösttystnaden
försvann syrsornas musik
sommarlyckan dog.

Bosse 13 september 2016.




Bunden vers (Haiku) av Bossepoet från Österbotten
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-13 04:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten