Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/adamtus.....


[ Känslomässig överrock ......







































det större



problemet,



var inte kroppslig



nakenhet;




han var ju faktiskt



"naturist"






men vänner led av



att han aldrig




vågade öppna sig;






varför hade han



egentligen suttit



inburad



på en institution




där i X - land




så många år?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av KYREUS of Sweden
Läst 416 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-13 17:03



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa vi kan vara nakna på olika sätt. Själv föredrar jag att människor visar lite av sin själsliga nakenhet...har svårt med människor som har för mycket fasad. Men det är ju jag det.
2016-09-16

    ej medlem längre
Rädsla? Oförmåga? Svårt att bryta sig ut... ta av sig överrockar ... och riva murar.. även osynliga murar.
2016-09-15

  Ingrid Trolle
Svåra upplevelser
Svåra att tala om
och berätta för
oförstående utan
erfarenheter
2016-09-14

    ej medlem längre
ja det kan man undra...
2016-09-13
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden