Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske, jag finner Tro !


Afton i september


Tar mig en solo Tur
till landet Ingenstans.
Vill komma ur min bur,
dansa en frihetsdans!

Härinne gror dovt hat
till det som drar mig ner.
Skalle på silverfat !
Om detta, blott, jag ber !

I knutarna brinner
Ödets rasande Tjur.
Kanske, Tro jag finner !
Dock, - kan ej fatta HUR!!

Tomtar börjat tassa
ute i markerna.
Glögg å mandelmassa
bjuds på i parkerna !

Hösten i oktober,
ska gå sin djärva ban´.
Polera de poler, ---
som smutsats ner av Fán!

Det mörknar i Staden.
Året går mot sitt Slut.
Skall, den promenaden -
gå, hela, vägen ut ...






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 323 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-13 22:05



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Längtansfullt och fint...
2016-09-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Fantastisk bra och tänkvärd text i bra rim!
2016-09-14

    ej medlem längre
Förstår din längtan ut i frihet, att känna sig instängd mår ingen bra av!
Fin rimmad dikt!
2016-09-14

    ej medlem längre
En suverän text!
2016-09-14

  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för

Vill komma ur min bur,
dansa en frihetsdans!

Det sista stycket är ett bra avslut på texten.
2016-09-14

  ULJO
Det beror på vilken tro du söker
2016-09-14

  Goraxy 89 Orion VIP
Ja... Vi får se vart det bär.en? - Var vi hamnar tillsist när det Här året går mot avslut och trendnissarna lever i Sus och Dus, medan endast tomten är naken.
2016-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf