Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
reviderad text


ÅTERVUNNET

mitt förfrusna hjärta
förtidigt död i kärleksbrist
en själlös mekanik du var

given donation, det blev
då förlänger du ett liv
åt en okänd vän

ännu en tid får du
kroppens motor
göra din plikt

återvunnen mekanik
gåvan, minnesfri
en själlös erfaren etik

© Bosse 15 september 2016.

rev av juni.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-15 17:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En återvinnare är alltid en vinnare.
2016-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten