Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 Text 1559 - fortfarande räknande.

Tecknet - (minus) är [mycket] viktigt. E-som (e-som) minus <28/ /i> innehåller (bokstav/ /en) m = a9 […] följande <101/ /a> antydan. 17:17 (enligt datorn) [just] nu. 

Fre (3) är tre [3] bokstäver… Ba+ {program-språk) {…} fungerar. Bokstaven g (Google) fungerar, Bingsjö [fiddle] Zorn <110/ /e> etc. Ba+ compiler (data) code = 99111100101 = 91 [-] might <29/ /b> be useful. Okay. Bokstaven O [79] förekommer.

Ekorre = Ee (Ee) [-] förekommer. 

Fri vers och form = fm [FM] förekommer. Ø förekommer. Okay så. Å [w/ /Ä] förekommer. 7e = 7101 = 55101 (Litteratur/ \vetare) [Ö] <översättare/ /A> förekommer. Bokmässa = Ba (u/ /Ä) förekommer. Göteborg (G) på [^] förekommen <110/ /97> anledning. FR… FREUD [128:–] måhända. BOKREA (> <) förekommer. ISBN (code) [10] förekommer. COPYRIGHT (ae/ /®) och ENTRÉ <ee/ /@> förekommer. TECKENDUBBLERING <71/ /f> f… förekommer. Tydligen.

Färg-schema ([][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]AMBER) förekommer.

COLOR (map/ /ƒ) förekommer. Bingsjö ånyo. Zorn <110/ /f> förekommer.

On To Fr Lö Sö Må Ti [10] förekommer.

Okay <y/ /[][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]AMBER> så. 

Ekorre = Ee (Ee) [-] förekommer.

Strong <g/ /f> förekommer. Prosa [97/ /f] f… förekommer. @… okay. Okay <y/ /f> f… förekommer.

Se även: ö ånyo. Guitar [fuzzy] förekommer.

Även ø förekommer. F9 och F10 (F11) [F12] förekommer. Färg-schema ånyo. Ånyo: ø – tydligen. Okay så.

- - - - - - - - - - - - - - form feed - - - - - - - - - - - - - -

                                                             




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 144 gånger
Publicerad 2016-09-16 17:29



Bookmark and Share


  farbror zwed
 17:29 - okay. _____/


_________________
                               \

2016-09-16
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed