Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mix av känslor.


Tildurs Testamente


Söker mig uppåt
i det Inre
blåa tornet.

Låt mig parera
alla de
trista hindren !

Öppna dörren till
Hjärnkontoret med
Insiktens nyckel.

Ska jag klara mig,
överleva å få
ett gott Liv ?

Allt kan se rätt
mörkt ut, - men det
ljusnar -åter- sen ...

Jag kommer igen !
Ska samla ihop mig --
-- å fara vidare !






Fri vers av Marianne Räf
Läst 333 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-18 06:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Känns igen...ibland behöver man samla ihop sig och gå vidare...fint...
2016-09-21

  bumerang
Funderar på rubriken.
Känner ingen som heter Tildur.
Du är outgrundlig.
Och du skriver bra:-))
2016-09-18

  Anya VIP
Jaa allt kan sannerligen se mörkt ut men sedan kan det ljusna. Känner igen mig i det där att samla ihop sig. Bra!
2016-09-18

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiska strofer som tillsammans bildar en stark och bra text om att inte ge upp!
2016-09-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Nya tag på ordets vingar, mot en ljusare framtid.
2016-09-18

    ej medlem längre
Fint och hoppfullt att ta nya tag och gå vidare! Må du få nya krafter och gå starkare genom striderna!
2016-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf