Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ifrågasatt 'kunskap'.


Vad är verkligt ?


Dröm å Fantasi kan va´
mer Verklighet, än man tror !
Använd bara huvet bra, --
så får du se hur det gror
Upplevelser av A-ha!!

Sånnt, som verkat omöjligt,
får en helt ny dimension!
Hårda stålet blir böjligt !
En Kontrarevolution --
-- å DET är INTE löjligt!!

Tanken har en väldig Makt,
tätt följd av känslors Respons.
Sen, måste man hålla takt
med påståenden från Jåns,
som -falskeligen- nånn sagt!

Mycket är man itutad,
att hållas för nått korrekt.
Hela Själen är mutad
å satsa på fel Objekt !
Tanke, tokigt, avslutad!

Förstår ni vad det gäller ?
Vad jag försöker säga ?
Vissa 'sanningar' skräller
högt, - men kan inte greja -
- så Vetskap tillfredsställer !!







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 374 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-09-18 12:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Att ifrågasätta är bra...det lär man sig nog mycket av...
2016-09-21

    Dan Myrbeck
Jag tror inte någon ABSOLUT sanning finns, för man kan ju ifrågasätta allt:

Våra sinnen, vår hjärna, etc.
2016-09-19

  Arne Ugglemosse
Den var klämmig, och väldigt sann också
2016-09-18

    ej medlem längre
Du har så rätt, man blir itutad "sanningar" som kan vara allt annat än sant.
2016-09-18

  Maj-Lis VIP
Bra skrivet
2016-09-18

  överlevaren VIP
Bra att ifrågasätta, se med kritiska ögon!
2016-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf