Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av en evig Hemlighet.


Avslöjande


Jag håller på å nysta
här i det stilla, tysta --
upp en evig hemlighet,
som snart är nått som jag vet!
Ja, jag ska nog avslöja
den för mig själv, ej dröja
med att sanningen klämma
fram, - som en annan Femma !!

Mänskorna är jämt vakna!
JAG har alltid fått sakna
Sex, värt namnet, Hålligång!
Evigheten var så -- lång!
Fattig, tvingad till vantro :
... efter Döden - evig ro.
Visste ej att Folken visste ---
jag alltid var den siste!

Ordningen var riktigt stygg!
Alla hora´ bak´ min rygg!
De -- ett samfällt kollektiv,
som enat bedrog mitt Liv!
Men, hur blir det -verkligen-
då det fattas bara -- en !?
Har jag, blott, inbillat mig ?
Ta mig Fán, -- det har jag EJ !!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 355 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-19 09:24



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Du är en fighter värd en medalj, och en inspiratör till mig! Allt gott skall din själ nås av hoppas jag!
2016-09-21

  ULJO
Som sagt. Du är en enastående kämpe
2016-09-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Du är en kämpe av Guds nåde! Varde ljus över dig!
2016-09-19

  H.C.B
skön text! i synnerhet när man lyssnar på blues när man läser denna. En av dem bättre på mkt länge. Me like.
2016-09-19

    ej medlem längre
Grymt att upptäcka att det händer saker bakom ryggen, människor är så falska, ljuger och bedrar...
2016-09-19

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om längtan och saknad!
Heja dig, beundrar din kämparglöd.
2016-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf