Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur vore världen utan en vän

Hur vore världen utan en vän

En vän är som en blomma
en ros för att vara korrekt'
Eller som en gring som aldrig stängs
En vän är som en uggla både vacker och vis
En vän äsom en ande som aldrig dör
En vän är som ett starkt hjärta som aldrig sluta att slå
Hur vore världen utan en vän

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-19 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj