Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Always pray the answer, not the problem. Everything you have been praying for is already done" Creflo Dollar


som älskar henne & ser att hon är blomman som Gud Har Skapat

ful

gammal

smutsig

trasig

slarvig

obehaglig

namnen som jag kallas på min "viss tids-anställning"

jag är ambassadör

för fula, gamla, smutsiga, trasiga, slarviga och befriade

vi finns också

ni som retar er på oss

för att ni saknar

skönhet, renhet, alltogetherness och harmoni

utanför er själva

för att kompensera

era projektioner

självutnämda skönheter

företrädet i tolkningen är inte ert

det här är min berättelse

ni skriver inte när jag skriver

trodde ni det?

nej

ingen idé att ni försöker

jag älskar mig själv

helt oavsett vilka ni väljer

nu är jag här

jag fortsätter vara här

jag fortsätter älska mig

var jag än är

jag går om jag får bättre lön

bättre arbetsuppgifter enligt mig

roliga arbetskamrater

snälla arbetskamrater

sköna arbetskamrater

är ni där

på andra sidan ravinen?

en regnbåge kan bära mig till er

väljer ni mig?

är jag för ful enligt er också?

mobbad liten flicka

misshandlad liten flicka

hoppas vidare

och ber Gud i Jesus Guds Sons Namn

om att få vara blomman som hon är

med människor som älskar henne

och ser att hon är blomman som Gud Har Skapat

"The environment is everything that isn't me." Albert Einstein




Fri vers av Ess VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-19 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP