Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusen tystnad

Jag svalde ett isblock
Kylan fick mig att skaka
Men du förstod inte

Känslorna packades samman
Trängdes i min mage
Men du förstod inte

Jag sa inte ett ord
Ovillig att leva
Men du förstod inte

Till slut
Sa jag \"förlåt\"
Men du förstod inte

Jag lämnade dig
Jag lämnade mig själv

Jag lämnade kvar tårar i din säng.

Och plötsligt förstod du.




Fri vers av Nicke
Läst 434 gånger
Publicerad 2004-09-22 13:22



Bookmark and Share


    Själenskrigare76
det gör ont inom en, enkla trasiga ord som nästan säger allt! vackert beskrivet!
2004-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Nicke
Nicke