Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet

Kan man vara såhär trött?

Kan jag komma till den punkten där inte ens sömn gör mig pigg?

Jag trodde att jag skulle bli nyvaken.
Sugen på att starta en ny dag - lära mig.

Men jag trodde fel.

Jag KUNDE bli såhär trött.

Nu finns det ingenting jag kan göra...




Fri vers av Nicke
Läst 381 gånger
Publicerad 2004-10-04 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke
Nicke