Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Septembermorgon

Dimman lyfter
ger skymt av tallarna
grannen går förbi




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-09-20 08:56



Bookmark and Share


  thyra
Fin bild jag får av dina ord!
2016-09-21

  limerick VIP
Skön hösthaiku. Grattis till placeringen!
2016-09-20

    Dan Myrbeck
Fint fångat scenario.
2016-09-20

  Jan Widströmer VIP
Väl fångad syn och ögonblick. Vardagsnära magi.
2016-09-20

  Marita Ohlquist VIP
När dimman lyfter blir sikten fri och man ser det som förut bara anades!
Bra skrivet.
2016-09-20

  Anya VIP
Ser framför mig hur diktarjaget går och hämtar morgontidningen...och upplever detta. Jaa jag har säkert fel men detta kom till mig.

Dimman är vacker...särskilt när den skingras och man får en skymt.
2016-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP