Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sedd!


Rening & Nåd


Kryper till Korset

med All min Synd

å låter Folket titta på

mitt tillkortakommande liv.

Änglar stinger nålar av Ljus

i mina anklar å skuldror.

Finner Intet gott i min

grådaskiga själ; ur den pyr

Gårdagars glansiga gas

i en brännande känsla,

som smittar hela mig med

den blå brand, som renar

hjärta, kött å ögon. Och,

jag har så erhållit den Nåd,

jag så väl behöver och har

väntat på i många långa dagar :

-Den Störste ser mig !!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 371 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-20 19:11



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Låter som en skärseld redan under jordelivet - intressant..!
2016-09-21

  Blomma-Stjärna VIP
häpnar över din rikedom på bilder och perspektiv
att känna sig sedd och erhålla Nåd
är stort

2016-09-21

    ej medlem längre
Här är de abstrakta bilderna väldigt fysiska, bra gestaltat av känslan!
"Änglar stinger nålar av Ljus

i mina anklar å skuldror.

Finner Intet gott i min

grådaskiga själ; ur den pyr

Gårdagars glansiga gas"
Fast, jag tror inte att själar är grådaskiga...

2016-09-21

    ej medlem längre
Som vanligt häpnar jag över din nakna öppna text som går rätt in i hjärtat på mig att läsa.
Du är skicklig!
2016-09-21

  Solstrale VIP
"Nådens barn väger ingenting,,, för att inte flyga iväg bär de andras bördor"

citerar en präst som jag inte vet namnet på... De orden ör för dig...
2016-09-21

    ej medlem längre
Det betyder mycket att känna sig sedd, att betyda något!
Öppet och okonstlat, fint skrivet!
2016-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf