Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 Nu noterar farbrorn text [1571] – nytt format. E-som text-

en innehåller (tecknet) ß [så] Besserwisser före Bosse – båt och bonde <101/ /102> førekommer. Bosse (uttalet av o är viktigt, mycket, very) [y/ /Y] är 1 (en) namn-form. Bosse och Bengt [< >] är 2 (två) namn. Varken mer eller mindre än (mä) 2 [två] namn. Och femtiotre (53) elefanter är (ae/ /®) MYCKET MER ÄN (MÄ) ingen [0/ /NOLL] elefant. Wow. Bigrammet MÄ (mä) [mÄ\ \Mä] är {…} varken mer eller mindre än (> <) två [2] bokstäver. Bosse är 5 (fem) bokstäver, symboler, tecken… etc. Bengt är [æ; Ä] författare och/eller (…) översättare. Besserwisser är (ganska) […] många {a/ /b} bokstäver. Microsoft är (exakt) 9 [nio] bokstäver. Und so (u/ /U) weiter. Brown är vad white och green är. Nämligen: fem [5] bokstäver. Copyright och Stockholm är vad Stockholm <109/ /37> är.

Tecknet ß førekommer. Straße (namn) førekommer. OCT och NOV […] fœrecommer. Nytt år (year) […] enligt manualen, tydligen. Ellipsen {…} är (mycket, very) important. Även: viktig. I princip (< >) är oä (OÄ) och ellipsen […] tecken för mycket mer än (mä/ /37) [%] tämligen <110/ /21> lagom. Lagom <5//fem> /////  är vad Basic är. Även COBOL är vad Basic och Lagom <109/ /37> är. Area är vad UNIX och text (\\) är. TEXT är UC ”typografering” – enligt MANUALEN = MN (7778) just nu. Bigrammet MN [7778] ffoeoerreekkoommmmeerr… wow. 70x100 (cm) <99109/ /WOW> f… førecommer. Bokstaven c (99/ /37) är ”tämligen” viktig. 5e även: 1051092511127299711029. Okay <y/ /28> så. Även 10121101102971102910127 = 17 (17/ /102) fføørreekkoommmmeerr… wow. 7000 (70x100/ /cm) [CM] f… førekommer. Wow. Tydligen. Und so (u/ /U) weiter. VR [VAGNRETUR] och (namn-et) Svante [< >] foerekommer.

Svante (< >) foerekommer. VR = VAGNRETUR […] fungerar. TTyyddlliiggeenn… wow. Charlottenberg och Nynäshamn (Simrishamn) [Bingsjö/ /fiddle] <ÄLVDALEN/ /Evertsberg> [Rättvik] (Leksand/ /#) fffføøøørrrreeeeccccoooommmmmmmmeeeerrrr… wow. Tämligen [^] okay = oy (oy/ /OY) LAYOUT (< >) foerecommer. YES [________] (10) fœrecommer. RÖNNBÄR [färg-foto] (< >) förekommer. Okay så. Tvär flöjt = ft <29/ /111> och cinnamon bulle (@) förecommer. 5e även: TVÄR GATA och person dator. C compiler [program] info code (data/ /bas) [DF] fföörreekkoommmmeerr… wow. 14:15 (14.15) [proto-koll… element, fönster] foerecommer. Ba+ (compiler/ /program) foerecommer. Term-en ”indexering” FØREKOMMER.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

. förekommer

® förekommer.

@… förekommer.

# förekommer. Wow… foerecommer. Layout (29/ /B) Ba+ fungerar. 

 

__________________________

 




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-21 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed