Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖSTSÅNG

vill du höra
min litania
över höstlöv
i dunkelmorgon

lövhalka under
kalgrenade träd
sockersöt doft
förruttnelseprocess

parkernas
kalldimma
ligger låg

doftar likt
feromoner
hos kvinnan

hormonstinn anas
återhållen klagan
från väntande våren

© Bosse 22 september 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-22 05:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten