Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksråd

Glöm gågna tiders tårar,
satsa på nya vårar!




Övriga genrer (Aforism) av Dan Myrbeck
Läst 437 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2016-11-01 17:01



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Precis så, ja!
2016-11-04

  louisegirl
Ja det ligger mycket i de ;)
Bra!
2016-11-04

  Goraxy 89 Orion VIP
Än sen då? Tänk om det blir polarskifte och en ny istid???
2016-11-03

  Karina"Kia"
Sörja tårar!
Blicka framåt och se hopp om våren.

Känns lite som IFK Norrköping-Snoka nu när dom inte tar Sm-Guldet utan lät Malmö ta hem det :(
2016-11-03

  agneta pichler
Våren e för långt bort :)


2016-11-02

  ULJO
Klokt
2016-11-02

  ResenärGenomLivet VIP
Det var ett bra råd...
2016-11-02

  Linda CH VIP
Klokt och positivt råd.
2016-11-02

  Lars Hedlin
Bra framåt är destinationen :)
2016-11-02

  Ingrid Trolle
Vist råd.
2016-11-02

  Gunnel Eriksson VIP
Bra råd just i november.
2016-11-02

  Blått Norrsken VIP
Inte så dumt att tänka så som du skriver . Livet är för dyrbart för att låta de som ligger bakom förtära oss i bitar. Vi är dock bara människor med så mycket onödiga tankar som sätter känslor i svall. Bra med nya positiva skrifter som sätter fart på sunda mål i livet.
2016-11-02

  walborg
Djup livsvisdom detta!
2016-11-01

  Maria Sundelin VIP
Men låt vissa minnen leva kvar
2016-11-01

  Anya VIP
Joo något annat är det väl inte som gäller... bara att satsa på.
2016-11-01

  M.Eta
Dumt att gråta över spilld mjölk, heter det ju!
2016-11-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Rätt tänkt!
2016-11-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Rätt öppna
ny dörr skippa
eko från förr!
2016-11-01

  Per Drysén
Bra och enkelt råd.
Så svårt att följa.
2016-11-01

  Marianne Räf
Fint ! Där fick du till det
i en mini-dikt !!
2016-11-01

    ej medlem längre
Det är precis så man ska göra även om det inte alltid funkar sådär lätt i verkligheten. Det är en skön konst att kunna gå vidare.
2016-11-01

    ej medlem längre
Goda råd och hurtiga tillrop!
2016-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck