Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1573 […] 15:28 enligt datorn. Som fungerar. @… wow. Sound.//

førecommer. Ba+/mä… fungerar. 

________________________

 Sommar. Wow… tecken-

dubblering <103/ /102> foerecommer.

________________________

[][][][]

[][][][]

[][][][]

¯¯¯¯¯¯¯¯¯




Bunden vers (Annat versmått) av farbror zwed
Läst 133 gånger
Publicerad 2016-09-22 15:23



Bookmark and Share


  farbror zwed
  22 15 foerecommer.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

2016-09-22
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed