Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om diverse märkligheter.


Natt-rävens Rapport :


Har varit dålig !

Kan inte FÖRSTÅ att
så många vuxna mänskor
har en Black-Out, var natt!

Av mina vänner på
Poeter.se tycks näranog
samtliga sova nattenlång,
de är iaf ej närvarande
på Sajten, då !

Går ej å få nånn kontakt!
Jag som är vaken, helt
eller delvis, de flesta nätter -
upplever det som egendomligt,
att så många måste sussa,
VARJE natt! En samfälld
dygnsrytm, - som jag -ensam-
bryter mot ! Konstigt !!!

Jag får märkliga Idéer,
för att jag så ensam får va´!

Söker få förklaringar
till företeelser som tycks mig
väldigt absurda ...

Varför döljer sig Verkligheten å
de andra människorna för mig ?

Varför får jag aldrig göka ??!!
Saknar det så !!

Stämmer tokstämpeln !?






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-09-23 20:15



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Vi är alla olika. Och har rätt att
vara det.
2016-09-26

  ULJO
Tokstämpeln stämmer definitivt inte du är en unik människa bara
2016-09-25

    ej medlem längre
Det stämmer säkert inte med tokstämpeln!
Det är säkert fler som är vakna ibland på nätterna, jag vaknar tidigt men är oftast inte inloggad förrän senare. Det är ingen idé när det inte är någon aktivitet...
2016-09-24

  Solstrale VIP
Nej - tokstämpeln stämmer ej
Ja - vi som sover under natt drömmer och ör tyvärr upptagna av drömmar, utan dem skulle vi aldrig vara här dagtid, vi skulle sofva dagtid och vara frånvända poetosfären då...

Och vi alla drömmer om dig ... Har du inte märkt? Hi hi hi kära vän du ör nog med mer än du kan ana i en och annan mans fantasivärld ... Mer eller mindre ovetandes om din verkliga potential! För jag har läst du sagt du är vild och full i f-n när det vill till... ;)

Du är bara som de flesta tror jag, vi är bara lite mer märkliga än dig, för vi kan inte hålla oss vakna den tid då poesin ges av månen och skapar under! :)
2016-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf