Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Resor i Tid & Rum.


Mot Fjärran Mål


Man önskar sig en Resa
till Bortom mot fjärran Mål.
Framtiden synes jäsa --
i skyar av klarblått stål,
där måsar skriar, - hesa !

Varje dag är ett stycke
tid, vi alla genomgår.
Vi bågnar under trycket -
från många ogjorda år,
som tunga, dyra smycken..

Tände, nu, en Vita Prince.
Rök i lungorna verkar.-
Känner, tydligt, att jag finns.
Detta är icke fejkat, -
- blir nått, jag -senare- minns !

Undrar, om jag finnes, än, --
då årtusenden har gått ....
Å, - vad ska jag göra, sen ?
Vad har jag -till livs- mig fått ?
Kommer jag älska, igen ?

I Tid & Rum jag rör mig,
en soldat i Guds Armé !
Här, gäller å ta för sig
av allt det man vill ska ske - -
- å se till man ej dör, - nej !!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 336 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-24 07:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är bra om man kan sträcka sig framåt...
2016-09-30

    ej medlem längre
Alltid en tröst att drömma sig bort till något spännande mål! Då blir livet lite ljusare förhoppningsvis...
2016-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf