Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag i september.


Bättre Drag


Saliven sorlar,
blodet porlar
i min kropp.

Ätit rotmos
å fläskkorv, -
mättande, gott !

Så, nu kan jag
säkert skriva
nåra rader.

Gillar ej hur
de brände
"häxor", förr!

De som dömde
borde, själva, fått
stå i bålet !

Skymning faller
i en air ---
av parfymdoft.

Vackra män
klinkar på
el-gitarrer.

Sången har ett
Budskap: -Älska
medan du kan !!

Höstens hetta
värker inunder
hudens svalka.

Räknar med
Bättre Drag --
i Morgondagen !






Fri vers av Marianne Räf
Läst 285 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-24 17:22



Bookmark and Share


  ULJO
fint
2016-09-24

    ej medlem längre
Låter trevligt, god mat och vackra män som klinkar på el-gitarrer.
2016-09-24

    Jag är fan större än Sartre
Elegant skriven text. Kul sätt du använder dig av när du blandar nutid och dåtid. Det känns liksom inte för konstruerat.
2016-09-24

  bumerang
Läste med ett leende på munnen.
Rotmos!!!
Inte alla förunnat.
Och vilket rim sen.
Som vanligt bredspektrumpoesi
från dig :-))
2016-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf