Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av alla dessa mysterier...


Paradoxus humanus

 

jag söker skugga

mot solsken

 

jag letar upp tak

en regnig dag

 

jag står i lä

när vinden blåser

 

jag längtar till jorden

när jag flyger

 

jag siktar mot höjden

i en dalgång

 

jag vill förenkla

svårigheter

 

jag föraktar dumhet

i simpla drag

 

jag trånar efter kärlek

ensam och stark

 

jag lockas av frihet

när jag är kär

 

så säg någon varför

är jag här

 




Fri vers (Fri form) av Ardo Wejka
Läst 360 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-09-24 19:28



Bookmark and Share


  Katinka Maria
Fantastisk text!
2017-01-02

  agneta pichler
sådann är drömmen
Sådann är livet

Vackert
Skrivet
2016-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Ardo Wejka
Ardo Wejka