Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FARBRORN PROVAR en [1] modell. Just nu. Okay så. Wow. @ # f…

førecommer. Även Ø førecommer… tydligen. Den här texten är inte (not/ /ac) helt oäven. Farbrorn [110/ /29] typograferar. Termen scen förekommer. Termen scen är vad city och town är. Okay så. Science och Nature […] f… førecommer. Termen eko (ekorre) førecommer. F… funktioner [fonetik] wow… viktigt. Även: important. Och mycket innehåller myck [myck] tydligen. Bokstaven y <121/ /102> foerecommer. 

Mycket mer blir det inte <101/ /19> just (29/ /110) nu. Ba+ (program/ /språk) fungerar. Cloudberry <121/ /102> finns. Foto <111/ /f> f… førecommer.

Bokstaven o [howdy/ /wow] förecommer.

Copyright (year) förecommer.

Okay så. Enligt manualen. Enligt farbrorn. Som bokför. Och bokmässan pågår. Bokstäver <27/ /102> f… förecommer. 

__________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Summering [103/ /25] pågår.




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 168 gånger
Publicerad 2016-09-24 19:41



Bookmark and Share


  farbror zwed
    My førecommer. Och även et = 10129 – enligt manualen. 20:25 (just nu) enligt monitorn. Bestämd [100/ /102] form f… förekommer.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
__________________________________
    Førvisso (111/ /29) tämligen […] tjatigt. Enligt farbrorn. Och manualen.
Som är igång. 20:27 [just] nu. Rhyming farbror goes <28/ /32> web.
 [-------------- form feed --------------]

2016-09-24

  Nanna X
myck-et roligt.
2016-09-24
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed