Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"It is only to the individual that a soul is given." Alebert Einstein


Välsignad,selektiv,informell och fri katt söker jobb/familj

människor

vem?

vilka?

stjärnor på himlen

du vill vara formell?

du vill att jag är formell?

du får inte som du vill

jag hälsar som jag vill

inte alls

jag är upptagen

med att skita i dig

åka slalom

är härligt

när jag svänger

istället för att

stanna och blåsa bort

snö

"Everything should be made as simple as possible, but not simpler" Albert Einstein




Fri vers av Ess VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-24 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP