Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Worry about loving yourself, instead of loving the idea of other people loving you."


jag badar i Guds Kärlek, också här, hur mycket jag vill

du hittar inte mig på andra sidan mig själv

skärp din perception

jag är här

och jag har rätt att vara här

du jagar inte bort mig

jag vet Vem som Älskar mig

jag badar i Guds Kärlek

också här

hur mycket jag vill

"Do not allow people, events or setbacks to weaken your faith. Remove any sign of unbelief and trust God." Creflo Dollar




Fri vers av Ess VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-24 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP