Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det svåra kan vara en hel massa saker. Det viktiga är inte att kunna uttrycka sig, utan att se till att göra just det så att gudarna skall veta att en lever också. Utöver den som ringer och som kollar upp att en gör det, i tid och otid.


Något litet om hästen



Det svåra med
att upprätt hålla disciplinen
kan vara att upprätthålla disciplinen
så en inte kommer efter

med att som hålla disciplinen
i rätt mun, utöver hästen
som skall skådas
utöver att ridas in och skötas

ses efter att den har
det så bra
som en häst
gärna och bara kan ha det.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 397 gånger
Publicerad 2017-01-13 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP