Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkt, - kanske verklig.


Jokern


Min Joker är 63 år å

har skönhetsfel i sitt

ansikte, som vi hoppas

kan rättas till

av Tiden ............... !

Hans kvinna är som

en vacker syster

till honom å de

älskar varandra.

Hans bäste vän,

- en äldre bror, -

skriver ljuv Poesi.

Alla vi syskon ber

vår bror, Jokern:-

-Släng dig ej i Havet!

Det kommer alltid

nytt, - å du hör

hemma i -- Livet !!






Fri vers av Marianne Räf
Läst 442 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-25 13:08



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Syskonkärleken och lyckan du uppmuntrar oss att se, lev sida vid sida med havet... Det finns liv! :) då finns det hopp!
2016-09-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint du skriver om dina syskon!
2016-09-25

    ej medlem längre
Trevligt skrivet om syskonen!
2016-09-25

  Marita Ohlquist VIP
Gillar att syskonen uppmuntrar med glada tillrop!
2016-09-25

  ULJO
Vilken underbar tanke att omge sig av egen joker
2016-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf