Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/Predatum


S I N N E S . S J U K H U S





























Fångvaktaren


knackade på min axel


med sin KALNACNIVKO AUTOMATKARBIN


- du lille man från utlandet,


ge fan i att fota!!!!



/rädd som fan för mannen


var större än en GORILLA,


gömde jag undan kameran.../



vi guidades vidare



av Sveriges KonstitutionsUtskott



på vår "studieresa"




till landet SÅGÖRMANI.





jag tänkte:


- så många interner


jag känner igen,


hade velat fota


många av mina vänner






SKRAMMEL


jävla väckarklocka




bilbesiktning


fan om en halvtimma




Övriga genrer (Drama/Dialog) av KYREUS of Sweden
Läst 470 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-09-25 17:09



Bookmark and Share


    Tea Alex
Lite otäckt men bra beskrivet.
2022-08-20

    ej medlem längre
Brutalt uppvaknande från en dröm ... eller kanske tvärtom?
2016-09-27

  Ingrid Trolle
Strålkastaren som vanligt
tänd och belysande hur
vår egen värld och andras
ser ut idag.
En mycket stark text.
2016-09-26

  Mats Edin VIP
Starka strofer
2016-09-26

    Jag är fan större än Sartre VIP
Utmärkt text, den tvingar lite vänligt läsaren till att försöka tänka efter.
2016-09-25

    Lars Gullberg
Finns ett budskap här. Tankesmedja. mänskliga rättigheter

förföljelse

bilderna och orden är sylvassa som rakblad. rå ögonblicksskildring av att vara blott en människa

du imponerar och jag gillar det.

/Lasse
2016-09-25

  Bengt VIP
Fy bubblan vad Du svär broder, men en spännande text, där jag känner igen mig i de flesta diktaturer jag besökt utom Nordkorea för där är di små
2016-09-25

    ej medlem längre
spännande text, mycket, inget onödigt heller som ligger och samlar damm, brukar heller aldrig vara det i skrivarens verser, rakt och välsvetsat...sätter igång de små grå eller om de är gröna kanske i dessa tider... Applåd! Tack.
2016-09-25
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden