Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 1583 och fortfarande räknande. Matematik (20/ /102) förec…

ommer. Okay så. Syntes(en) [Ba+/Mä… MÄ()… mae] (®) fortsätter. Tydlig- en. @förecomme27. Även: fungera27. 28 (CR) foerecommer. Se även: føre-commer. Bokstaven c (cinnamon bulle) [CB] är 1 {formellt} bekymmer. Tecken-dubblering <10000/ /102> foerecomme27. Tydlig-en. Wow… w = 32 [2] foerecomme27. BILD (TEXT) förecomme27. FORMAT är vad (TEXT) är. Rimlig-
en.
11.
01.
10.
22. Summering {10000/ /25} pågår. Tydlig-en. Wow… w ånyo. Ånyo: foerecommer.
111… foerecommer.
010… foerecommer.
211… foerecommer. Wow… foerecommer.
Rönnbär… foerecommer. Wow… w ånyo. Ånyo: foerecommer. Bokmässan… summering.
BOKMÄSSA

may-bee

googeln,

then.

2. FÖRECOMMER… okay.

9. FØRECIMMER… okay.

B. Førecommer… tydlig- en.

a… FÖRECOMMER. Okay <y/ /28> så. Måhända [97/ /105] inte… emellertid. 

+ FORECOMMER. Tydlig(en)… howdy.

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
_________________________________

_________________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
_________________ FORM FEED ______/

\________________ FÖREKOMMER. 

· . · . · . · pynt <29/ /70> FOERECOMMER. 

Vänligen. FBZW.

ÄVEN CJDG och UKON FÖRECOMMER. 

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯\/¯ matematik… geometri… FÖRECOMMER. 

______________________________/\_ Mac OS X fungerar.

 

 




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 179 gånger
Publicerad 2016-09-26 16:50



Bookmark and Share


  farbror zwed
Wow… 201 (mä) förecommer.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
_______________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Summering [10000] pågår. Ba+
fungerar. Tydligen. Wow ånyo.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
_______________________
_______________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
_______________________
_______________________

2016-09-26

  farbror zwed
KORREKTUR… 9. FØRECIMMER… ska
[förstås] vara: FØRECOMMER… okay så.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
_______________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
_______________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

_______________________________
HOWDY then. Wow… førecommer. TYDLIG… en.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
_______________________________
Another (27/ /29) try.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
FBZW goes = gs (GS) [7183] web.
Ba+/mä… fungerar. Tydlig-
en. Enligt [29/ /22] manualen.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
_______________________________ 17:05 (17.05) [JUST] nu. Tüdlig-
en.
¯¯ ¯¯ ¯¯ ¯¯ : ¯¯ ¯¯ ¯¯ ¯¯
__ __ __ __ : __ __ __ __
(debug) mode [F7] {f8} [F9] etc.
¯¯ ¯¯ ¯¯ ¯¯ · ¯¯ ¯¯ ¯¯ ¯¯
__ __ __ __ . __ __ __ __
¯¯ ¯¯ ¯¯ ¯¯ · ¯¯ ¯¯ ¯¯ ¯¯
< mä > \/ – tydlig- en. // \\ || // \\ {pynt} fungerar. 
______________ abc… f. Formellt nog.
¯¯¯ ¯¯¯ ¯¯¯ ¯¯¯ ¯¯¯ ¯¯¯ ¯¯¯·
___ ___ ___ ___ ___ ___ ___.
2016-09-26
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed