Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 1584 – fortfarande räknande. Ba+ fungerar… wow.

Ba+ fungerar… wow. Ånyo 1 (en) sång [10000/ /25] på gång. Litteratur och matematik (20/ /102) fungerar. Bokstaven g [Bingsjö/ /fiddle] (Zorn/ /Anders) fungerar. Norrköping [^\ \CLOUDY] ffuunnggeerraarr. Fuzzy <121/ /103> guitar […] fungerar.

Johanna (namn) […] fungerar.

Clown <110/ /102> fungerar.

May-bee (then) [·.·.·] clown <110/ /103> googeln. Verbose (101/ /29) text {29/ /102} fungerar. Bigrammet ng (Bingsjö/ /fiddle) [55101.DOKUMENTÄR] fungerar.

11111.00… är ”formellt” helt okay code. Copyright (year/ /info) [®] foerecommer. 
01100.92… är [formellt] okay data info = io [iofs] code. # førecommer. 
27031.77… är (formellt) okay code. Tydlig- en. @… förecommer. 

Vänligen, fbzw.

Signaturen fbzw […] förecommer. 

Även oä = 11137 {13/ /B} fföörree--ccoommmmeerr… wow. Wow (sound/ /Ba+) ffooeerree--ccoommmmeerr… tydlig(en).

_____________________________. Okay så. Tydligen. Enligt [29/ /102] författaren.

COLOR ”navy blue” FOERECOMMER.

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯·

______________________________. Oops… och ”OJSAN” förecommer.

 




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 130 gånger
Publicerad 2016-09-26 17:26



Bookmark and Share


  farbror zwed
 201 ånyo – wow. Litteratur (27/ /102) förecommer. Rimligen.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
_______________________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
 Summering (Bokmässan) pågår. Förlag [10000/ /111] och förläggare {…} førecommer. Tydligen.


_______________________________

2016-09-26
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed