Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism - nöd i världen


Det finns ingen nöd i världen
som inte kan botas med kunskap och godhet




Övriga genrer (Aforism) av Annaemi VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-27 10:44



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra, mycket bra!
2016-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP