Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön No 22 ur den morgontröttes bönbok.

Jag tackar Dig
min Herre och Gud
för att du vägleder och
hjälper mina fötter
i sina steg på livets
snåriga stigar.

© Bosse 27 september 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-27 16:50



Bookmark and Share


  Minkki VIP
jag uppfattar texten innehållsligt snarlik hl Birgittas bön, men manligare
2016-09-28

  Larz Gustafsson VIP
Kan bara säga: Amen!
2016-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten