Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solnedgång

Hon har sitt ansikte
mellan de andras

blicken riktad
mot himlen
och bilden

som bara går att se
denna enda gång

när andetagen bultar
mot hennes hals

och den röda lavan
spränger sig ut
ur himlavalvet
ovanför staden




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-28 09:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta