Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans våg

Mitt i dagen av mjukt
gungande sysslor
slits hon itu

av en lika mjuk
men flammande eld
som börjar i den ena änden

och bit för bit ödelägger
hennes själ och vilja
tills hon lägger

sig platt
i sin längtans hav
och låter sig vaggas till ro




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 236 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-09-28 12:12



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Starkt och fin !
2016-10-09

    carinamnm
Ojojoj, ajajaj, ujujuj...jag vet inte hur jag ska kunna kommentera...jag bara...känner! :)
2016-09-28

  Carl-Johan Bachofner
Åh shit! Det är flammande passion på några få rader!
2016-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta