Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag brinner för min uppgift i livet, att vara en sådan där vän, som alltid ställer upp. Om jag inte kan det, så är det för att jag har giltigt skäl, som att ligga två meter under jord eller så. Du är en karamell, du har något gott i dig.


Något litet om bränder





Ens vänner skulle inte finnas där för en, som vänner, om en inte ansträngde sig för att ha dem, som vänner betraktade. De skulle kanske som tycka om en eller till och med bli som förälskade i dem. Men om en inte själv brydde sig, så skulle de nog inte ta sin uppgift på allvar riktigt, att försöka göra en sådan där bättring. Så jag försöker att vara en vän, en sådan där som en ringer först, när det brinner i ens hus. Först vännen och sedan räddningstjänsten. Vänskapen går utanpå allt.




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-03 08:23



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Så sant!!
men så svårt?!
ty ibland tycks det som själva ens ansträngningar skrämmer iväg andra... och då vill man/jag ingalunda framstå som ytterligare påträngande - vilket trots allt (visar det sig) hade visat bättre intresse... ?! (i vissa fall)
2017-06-03

  ULJO
Det är väl den mest hälsosamma branden att brinna för någon, för något.
2017-06-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP