Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 [Text 1595 på gång trots en [1] aning ambivalens. Okay så.]

 

 

 

Cinnamon (teckendubblering) etc. Rubriken är [27/ /97] av typ tämligen verbose och nu {…} försöker farbrorn bygga (minst) en [1] lång antydan. Okay <121/ /28> så. \n… förekommer. Och även / förekommer. /-tecknet [29/ /37] är (mycket) viktigt. Eller: important. Färg (ä/ /Ä) förekommer. Ba+ och 28+ [23/ /32] är (formellt nog) terme27. 8 [BS] och 9 [HT] är ”viktig info” och (> <) paus. Bigrammet au (Haus) är [formellt] (mycket) viktigt. Okay <121/ /28> så. 28 Se före 29 Se – Okay ånyo. Mycket förekommer. Färg (ä/ /Ä) förekommer. Även / förekommer. Wow. Förekommer. Ä [Äppelbo] före ä (Rättvik) [Tällberg] före (innan) Älvdalen. Evertsberg. Svenljunga. Perstorp. Emmaboda. Arvidsjaur. Emmaljunga. Bengtsfors. Karlstad. Filipstad. Okay så. Namn är inte namn. Förstås. Bokstäver (27/ /102) fungerar. Vilhelmina. Umeå. Tylösand. Åsa. Örebro. Frösön. On… To… Fr… Lö… Sö… Må… Ti… wow. Tivoli… okay. Provtypografering (g/ /p) pågår. Ockelbo. Också en [1] fråga. Degerfors. Gävle. Furuvik. Charlottenberg. Hjo. Gränna. Mjölby. Ystad. Strömstad. Trelleborg. Åhus. Äppelbo ånyo. Läckö. Östersund. Sundsvall. Noppikoski. Alfta. Älmhult. Grundsund. Bollnäs. Bingsjö. Falkenberg. Båstad. Tranemo. Orsa. Göteborg. Åre. Rättvik. Eksjö. Jönköping. Järvsö. On… To… Fr… Lö… Sö… Må… Ti… wow. Vimmerby. Visby. Bydalen. Virserum. Motala. Täby. Jularbo. Boden. Kalix. W… okay. Zinkgruvan förekommer. Seglora. Laholm. Varberg. Båstad. Även Lund och Umeå förekommer. Teckenskafferiet (bestämd form) förekommer. Datorn fungerar.  Wow… tydligen. Grejen verb förekommer. Moln, wow. Färgfoto (vykort) förekommer. Frimärken… wow. 
 
Lagom gluggig (marg-justerad) text [29/ /102] förekommer. 
_____________________________
 
 



Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 199 gånger
Publicerad 2016-09-29 00:12



Bookmark and Share


  farbror zwed
29 förekommer.
2016-09-29
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed