Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nya Trender ...


För ett större Behag!


Har sovit mig
en knepig natt.
Vet inte, nej, -
hur det är fatt!

Vad har jag, väl,
å emotse ?
Damned, fucking Hell -
å inget mer ??!!

Jag är, faktiskt,
irriterad...
Verkar praktiskt
ha mig blockad!

Destruktiv är
den folksjälen
svenskarna bär!
Vem rättar felen ?

Gamla vänner
hörs aldrig av.
Men jag känner
de inget gav!

Befinner mig
i ett vacuum.
En ensam tjej
i sitt rökrum.

Kanske vänder
allting, så att
nya trender
gör Livet glatt....






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-09-29 14:57



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Stå,på huvud, sig eller uppfinna en vändning i utblåsandet av röken så du fattar eld och lyser upp! ;) önskar dig värme vänskap och kärlek!
2016-10-01

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, förhoppningsvis så vänder det...
2016-10-01

    ej medlem längre
Att vara ensam med alla frågor blir man inte gladare av. Gamla vänner som sviker...ibland känns livet trist. Man får se framåt och hoppas på bättre dagar!
2016-09-29

  H.C.B
Ja vem fan rättar felen. Stor fråga kram
2016-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf