Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det ÄR bara så !


Måste ta reda på mer


Vill, verkligen, veta mer
om hur allting står till!
Varför pekar alla
finger åt mig?
KAN jag göra nått
för å få i säng --
den där mannen ?

Skall hopplöshet och
förtvivlan förbli mina
stötestenar? NEJ, --
jag skall försöka
slå mig fri, ge
fienden på nöten, -
- å skratta, själv !!

Syrran fick päronens
kärleksgull å smek.
Jag blev i den Vevan
illa behandlad å
försköts å misshandlades, -
- iaf. - psykiskt. Sånnt är
alltför vanligt, misstänker jag!

'Den Andra Kvinnan' vill
jag skära i småbitar! Ty,
dennas falska Prospekt
har blivit min död, ---
--- alltför länge, många ggr.
Vill, nu, överleva -- å bli
hennes olycksaliga Öde !

Brist på mellanmänsklig
Interaktion, för min del.




Fri vers av Marianne Räf
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-29 17:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kämpa på bara...ge dig aldrig...
2016-10-02

  Solstrale VIP
Bristen på närhet är frustrerande! Skönjer en känsla hos dig att du är bedragen av denne man! Kanske det då ska läggas i minnet män som bedrar, eller kvinnor som tar inte är en bra karl... ;) jag ber en bön om att du ska få ett lyckligt kön! Å ett härligt stön! ;)
2016-10-01

  Anya VIP
En stark text med frågande innehåll. Gripande om barndom som diktarjaget varit utsatt för. Jaa att överleva är ett bra måtto. Jag röstar för det.
2016-09-30

    ej medlem längre
Det är väl den som aldrig ger upp som slutligen vinner. Med uthållighet och list kommer man långt...
2016-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf