Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Text 1599 på gång.

Försöker skriva (bokföra) en [1] förtydligande text. 1599 – tydligen. Om texten följer modellen tidigare noterad eller beskriven [så] är farbrorn (tämligen) nöjd. Termen fason [23037] är (formellt) reserverad. Ältandet av [tämligen] identiska info data är (27101) en [1] modell. Teckendubblering (xvi/ /XVI) förekommer. Stavningen följer [27027] regelverket för Ba+ (shell) programming. Bokstaven g (xvi/ /XVI) förekommer.

Fet form fungerar. Ba+ (shell) är 1 [en] (tämligen) simpel modell. Oct [29101] enligt skrivmaskinen. En {1} dator – datorn [23102] fungerar. Verb (98102) förekommer. Bokstaven ø [f8] fungerar. Bigrammet ng [ng] förekommer. Bigrammet mm (sommar) fungerar. Und so [u/ /U] weiter. Norr (^) före syd. Termen syd innehåller y [121] och cmy förekommer. Termen cm […] är »formellt« reserverad. Okay (12128) så.

Färg fungerar. Tyvärr är ingen gammal (tidigare bokförd) tillräckligt [29029] tydlig. Objekttypen ae (okay så) innehåller ingen eller Ø [noll] färg-
markering. 

Termerna okay och write är inte (ac/ /ae) nya. Termen term är vad four och true är. Kultur… okay. Filmjölk (20102) förekommer. Nollan (23102)  fungerar i uttryck. Fritt [29025] placerad blir den (nollan) ett [formellt] bekymmer. Typografering (xvi/ /XVI) pågår. Texten är [27027] redigerad. Magenta är en [1] tryckfärg. Även denna modell (21102) förekommer. 00:21 (enligt datorn) [just] nu. Tämligen okay format… ellipsen är viktig. Också en [1] fråga. Tydligen. Dokument (29102) fungerar, Oktober 1. Och oktober började regnigt. Logiken fungerar.  Nu är »matematiken« integrerad. 

______________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ 

 




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-01 00:18



Bookmark and Share


  farbror zwed
10-01 (enligt ovan och föregående) är [formellt] intressant info.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
__________________________________

2016-10-01
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed