Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Också en [1] rubrik.

 

 

Språkrekonstruktionen Ba+/mä… pågår fortfarande. Färgerna är inget definitivt val. 

Böcker tar tid. Även tunna böcker tar tid.

¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

 

 

 

 

 

 

________________________________________ 

Nu inget regn. Oktoberväder. Och moln förekommer. Logiken fungerar. 

Formatet är bestämd form. Termen t-genus [28/ /97] används.

Spårvagnen är en [1] bild. 

Texten är [tämligen] felfri.

Copyright [year] måhända. Okay så.

 

_________________________________________

Programspråket [mä] fungerar.

 

Färgbyte.

En [1] rimligt felfri text.

Modellen fungerar. Wow behövs [nog] inte. 

Teckendubblering.




Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-01 00:44



Bookmark and Share


  farbror zwed
   Och 10-01 ånyo. Modellen fungerar.
   ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
   _____________________________

2016-10-01
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed