Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagbok: Lördag 1 oktober 2016.


Brittsommar, äntligen höst!


Kämpar emot tröttheten!

Dess hårda grepp om
min kropp & själ, gör
det högst obekvämt -
för min Ande, å jag
blir andtruten å dann!

Detta, - TROTS att jag har
sovit djupt i många tmr!

Förtärt en stor portion
jansons frestelse, en rätt som
maken inte kunde med.....

Mår illa! Spyr!!

Sätter mig ute på balkongen
å röker en gula Camel i solens
sken. Strålande Brittsommar,
denna höstens första dag !

Ett spindelnät med vattendroppar i
på balkongräcket. Såg ej ifall
spindeln var hemma ...

Igår, fick jag månadspeng från
Farsan. Åkte till Vällingby - - -
å shoppa´ lite : billiga läsbrillor,
ögonpenna å kosttillskott, bl. a.

Skall jag leva många dagar till ?

En hel eon, -- vore nått........ !!






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-01 14:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin vardagsbeskrivning...
2016-10-02

  Marita Ohlquist VIP
Du skriver levande och detaljrikt så det känns som om jag är där!
2016-10-01

  Solstrale VIP
Eoner av tidsspektra flimrar förbi så jag ser liksom ett liv i repris, månadspeng från farsan gav mig en bild av ett då i nuet och ett nu i dået... Så enkelt du för mig nära dig känns som om vi satt i samma rum plötsligt! Bra!
2016-10-01

    Jag är fan större än Sartre
Din text tränger sig på, tar sig fram till mig som läsare och jag tänker efter när jag läst dina rader.
2016-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf