Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Hopp


Ett hopp som återger bergens eko
vid ett fall mot ditt avgrundens reko

Ett hopp med en vinande känsla
vid penseldrag där höstens ångest pensla

Ett ensamt vackert sista hopp
vid mänsklighetens sista driftstopp

Ett guldlopp
vid din Porches hardtop

Ett föga blint bevis på en mopp
vid rena golv i din shop

Ett stilla stopp
vid din fösta propp

Ett hoppets ord talar
vid din ångest samt köpta schalar




Fri vers (Fri form) av H.C.B
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-01 18:44



Bookmark and Share


  objekt3
https://www.youtube.com/watch?v=6-TqOexYfvw

2016-10-06

  Karina"Kia"
Här är det bra på rim..ett fint hopp som att städas bort ..

I backspegeln jag ser en förfinat sken som ges..

Så mycket jobb som skulle skapa massor med liv i förskott som ingav hopp...
2016-10-01

  Rise Little One
Du är bra på att rimma :)
2016-10-01

  Marita Ohlquist VIP
Mycket att tänka på här.
Bra skrivet.
2016-10-01

  H.C.B
stort tack. det värmer. jävla VDs som kör fina bilar och lurar sina fruar. Mänskligheten slutar hoppas.
2016-10-01

  Marianne Räf
Elegant å fint rimmat !!
Å, Hopp behövs, helt klart..
Rätt å ta upp om det, tycker jag.
2016-10-01
  > Nästa text
< Föregående

H.C.B
H.C.B