Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardröm

ogräset växer vilt
mellan tårna

kittlar fotsulorna
så att trottoarerna spricker
mellan träden

där gläntan somnar om
mellan öarna




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 182 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-01 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson