Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIBERTY







Jag ber om förlåtelse
den största egoisten
skaparen av era liv
mina barn, barnbarn

Ni har säkert glömt
vem jag är i dag
oberoende och fria
individer ni blev

Jag var infantil nog
att älska er, men det
blev inte ömsesidigt
individualister blev
skapade av staten

Frihet och broderskap
men någon raderade
i konceptet

© Bosse 2 oktober 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 142 gånger
Publicerad 2016-10-02 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten