Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måste fixa stålar !


Överlevare


Pånyttfödelse är
Ingenting, alls, för mig!
Vill va´ i Livet, här, --
å se allt ordnar sig !

Tror inte på Döden.
Den bjuder, endast, på
vanskligare Öden,
har jag börjat förstå.

Bättre, fast sig klamra
vid Livet som man har !
Ej låta dem hamra ---
ens Kors - som Superstar!

Livet, vackrare är --
än det försvinnande,
som Döden innebär, -
Andens förpassande.

Tycker ej Naturens ---
Lag är nånnting för mig..
Vill inte ha djurens
trista Öden, så säg !

Som människa vill jag
se Under - å finna
nya Rön, varje dag, - -
bli en lycklig kvinna !

Det kan, väl, ej bli så -
för alla å envar ! -
Jag - som Undantag - då
för alltid må bli kvar !

Hysa sånna tankar -
må ses som smått obskyrt...
Men, om hjärtat bankar, -
det vill sig, - om än dyrt !!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 296 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-02 18:49



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Puls i orden...
2016-10-03

    ej medlem längre
Livet är kärt för oss alla och det vill vi behålla så länge som möjligt! Även om jag tror på ett liv efter döden...
Men vi bör ta vara på varje dag och göra det bästa vi kan av den...
2016-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf