Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herden



Sov i en dröm
placera kärleksbilden
i Eros album

Lämna det jordiska
för himlens hemlighet

Visa din längtan
bliv ett med ett

Njut dina stunder
Ge dig under




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 420 gånger
Publicerad 2006-05-13 10:36



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
ja ja gör det ;)
2007-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP