Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OFIRAD JUL

Ett universellt budskap
kärleksfullt förfärdigat
av garn i rött och grönt

små stygn på hemvävt tyg
unikt du band små kryss
samman till en gran

en text banal med önskan
om jul så god broderade
du även med stingens

Hopvikt budskap
ligger tryggt i lådan
med olästa minnen

© Bosse 3 oktober 2016.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 170 gånger
Publicerad 2016-10-03 10:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
julen firas aldrig i vårt hem. Det är ett principiellt och teologiskt ställningstagande.
2016-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten